Webbsidan drivs av ett gäng härliga teknologifantaster med ett brinnande intresse för radions uppkomst och betydelse för samhället. Radion fick sitt stora genombrott så tidigt som på 20-talet och har sedan dess följt med oss människor till dagens 2000 -tal, där den fortfarande är ett starkt medium som används dagligen bland många människor runt om i världen. Framförallt under bilfärden, på bussresan eller i stans favoritcafé.

För oss är det viktigt att nå ut till andra människor med samma intresse för teknologin och dela den fakta och kunskap som vi har kring den magnifika uppfinningen radion, men också andra elektroniska revolutionära uppfinningar som tv-apparaten, telefonin och datorn. De alla har gjort ett under för framtidsutvecklingen som hela tiden förs framåt och människan fortsätter att sprida sina tankar och idéer till nya nivåer. De visioner som tidigare kan ha känts nästintill omöjliga blir allt mer rimliga och verklighetstrogna. Teknologin måste hela tiden framåt och inte bakåt. Det finns alltid saker som kan utvecklas, bara radion är ett gott exempel på att det också ständigt gör det.

Även om vi vet mycket om teknologin och har lyckas skapa en hel del olika medium så är ämnet i helhet fortfarande väldigt brett och främmande för oss människor. Det tycks inte finnas någon gräns för vad som är omöjligt eller inte, det är bara vi människor och vår fantasi som sätter stopp för det. Därför är det viktigt att vi delar med oss, förstår och lär oss om händelserika och historiska genombrott genom olika århundraden. Vilket vi också hoppas att ni läsaren kommer att få göra med hjälp av vår hemsida.

Vid frågor eller tips: Tveka inte att kontakta oss! Vi är alltid öppna för att höra era tankar och åsikter om vad vi kan förbättra för att ständigt kunna utvecklas tillsammans med teknologin framåt.